Choć zależy na jakiej zasadzie jest to dodane, jeśli skrypt startuje na samym początku odrazu przy wejściu do sb to może być i on choć niekoniecznie w tym sprawdzaniu może leżeć przyczyna.
Choć zależy na jakiej zasadzie jest to dodane, jeśli skrypt startuje na samym początku odrazu przy wejściu do sb to może być i on choć niekoniecznie w tym sprawdzaniu może leżeć przyczyna.
Co do wyciszeń - na konto nie zostało dodane żadne wyciszenie. Zainstalowałem operę specjalnie, by przetestować jej działanie i u mnie pojawił się identyczny problem.
Co do modyfikacji - dodawanie przedrostków związanych z handlem uruchamiane jest tylko w pokoju "handel". Jest to prosty kod html, działający identycznie, jak przedrostek "pytanie" w pokoju "Pomoc". Zmiany wprowadzane były 27 czerwca.
Jeśli na tej samej zasadzie co pytanie czyli, że po podaniu "+" jak dobrze pamiętam to raczej nie będzie w tym kodzie problem bo na pomocy zadawałem kiedyś pytania według szablonu i zmieniało poprawnie...
Kurczaki jak na złość nic nie pasuje hehe
Mam jeszcze jeden pomysł przetestuje i zobaczę czy tam też problem występuje.
/edit:
Dokładnie przed chwilą sprawdzone i o dziwo źródło chyba zlokalizowane - problem musi tkwić w serwerach opery mini i w ich renderowaniu stron sprawdziłem sb pod przeglądarka UCweb i o dziwo chodzi. Dlatego tak mnie zdziwiło, że nie wprowadzając żadnych zmian przestało chodzić, a tu jak widać zadziałał czynnik zewnętrzny będę próbował w operze coś zdziałać żeby naprawili ten problem choć z jego określeniem będę miał drobny problem...
Przepraszam bardzo za kłopot i zamieszanie oraz dziękuję za tak duże zainteresowanie problemem... Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez kamiljk87 ; 15-07-2010 o 09:48
Mam ten sam problem z moją operą, tylko, że u mnie o dziwo jest to uzależnione od wielkości wykupionego pakietu na internet w telefonie. Jak kupuję najtańszy, to nie działa, a kiedy jakiś droższy, to mogę korzystać z SB bez problemu
.
Mój nick na hodowli to Steus Arios.
Steus Arios, w Twoim przypadku prawdopodobnie wpływ na działanie sb ma jedynie limit transferu danych.
Dotknęła mnie podobna sytuacja na sb bestiowym - podczas korzystania z iPlusa za każdym razem, gdy przekroczyłam limity transferu danych zawartość shoutboxu nie wyświetlała mi się.
Dla mnie osobiście jest to lekko mówiąc bardzo bardzo ciekawe taki związek... Co do iplusa takie zachowanie miałoby sens jeśli sb byłby pod java i potrzebowałby ten aplet stałego połączenia z serwerem, czyli przy przekroczeniu limitu transfer drastycznie spada przez co sb tnie, bo pobiera bardzo powoli dane, a sb wydawałby z tego powodu przy przerwaniu. komendę time out czy coś w tym stylu.
A ja już się zabieram za sprawdzenie SB na dotykowej operze mini 5 (najnowsza) i operze mobile 10
________
Ok, mam wyniki. Na operze mini nie ładuje się strona (pozostaje Loading...), a na Operze Mobile 10 jest wszystko w porządku.
Myślę, że to przez sposób wykonywania skryptów na stronie przez operę mini, która wykonuje skrypty javascript tylko w czasie ładowania strony, potem już nie i dlatego sb się nie pojawia![]()
Ostatnio edytowane przez nkp123 ; 29-07-2010 o 10:59 Powód: Wyniki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)